[ Log Masuk ]
| | |

LOG MASUK
No. Kad Pengenalan :
Contoh : 999999887777
Kata Laluan :
 PAUTAN LAIN
 


PENGUMUMAN PENTING

Urusan Kenaikan Pangkat Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) secara Time-Based Berasaskan Kecemerlangan Gred DG32 hingga Gred DG54 bagi Urusan Januari hingga Disember Tahun 2013 dan Januari hingga Jun 2014 (Urusan Cicir) di Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) bermula dari 13 Oktober sehingga 12 Disember 2014  


Untuk makluman, urusan kenaikan pangkat ini terbuka kepada semua PPP yang layak termasuk pegawai-pegawai yang sedang cuti belajar, cuti separuh gaji, cuti tanpa gaji dan pegawai-pegawai yang dipinjamkan/tukar sementara ke agensi lain atau yang sedang mengisi jawatan kader.
Urusan Kenaikan Pangkat Secara Time-Based Berasaskan Kecemerlangan (TBBK) bagi Anggota Kumpulan Pelaksana (AKP) Tahun 2013 dan 2014 (Urusan Cicir) Melalui Sistem e-Pangkat di Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) bermula dari 06 Oktober sehingga 06 Disember 2014  
Urusan Pemangkuan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Untuk Mengisi Jawatan Pengetua dan Guru Besar Bagi Januari hingga Disember Tahun 2015 di Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM). Urusan pemangkuan PPP ini akan dibuka pada 23 Julai 2014 (Rabu) sehingga 06 September 2014 (Sabtu) 
Untuk makluman, iklan Urusan Kenaikan Pangkat Penolong Kanan Yang Diberi Pemangkuan Pada 01 JANUARI 2012 dilanjutkan untuk tindakan JPN/Bahagian sehingga 20 Jun 2014. Sehubungan dengan itu, kerjasama pihak tuan/puan adalah dipohon supaya memastikan tiada calon yang tercicir dalam perakuan ini. Bagi calon yang telah meninggal dunia atau telah bersara, perakuan boleh dikemukakan secara luar talian. 


Untuk makluman, iklan Urusan Kenaikan Pangkat Secara Time-Based Berasaskan Kecemerlangan (TBBK) sedang dibuka di bawah Fasa 2 (Julai hingga Disember 2014) bagi PPP dilanjutkan untuk tindakan Guru Besar/Pengetua/Ketua Bahagian dan JPN/Bahagian seperti ketetapan berikut: 


Guru Besar/Pengetua/Ketua Bahagian
JPN/ Bahagian
10 Jun 2014
29 Jun 2014


Laman ini sesuai dilayari dengan menggunakan perisian Internet Explorer versi 7 dan ke atas sahaja dengan mengaktifkan Compatibility View.
Bilangan Hits Mulai 08/04/2014 :
Fastest Hard Drive
Penafian:
Kerajaan Malaysia dan Kementerian Pendidikan Malaysia adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Syarikat-syarikat yang dirujuk dalam laman web ini tidak boleh dianggap sebagai agen ataupun syarikat yang disyorkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia.
Hakcipta Terpelihara 2009-2014 - Bahagian Pengurusan Maklumat dan Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Kementerian Pendidikan Malaysia
Tidak dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan portal ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain sebelum mendapat izin bertulis daripada Ketua Setiausaha,
Kementerian Pendidikan Malaysia.